e-mail

amipablaibonet@gmail.com

diumenge, 19 de desembre del 2010

Oferta de Nadal!!!!




Dia 23 de desembre hi haurà a la venda els darrers xandalls que ens queden a l'increible preu de 5 euros.
La paradeta estarà a l'entrada de l'escola tot el matí.










Dimarts dia 14 de desembre, els alumnes que varen voler es varen fotografiar amb quatres de les sis copes que el FCB va aconseguir la temporada 2009/2010, la Supercopa d'Espanya, La Lliga, Champions League i copa de Uefa, gracies a la Penya Barcelonista Es Tamarells.

dimecres, 15 de desembre del 2010

Presentació AMIPA 2010-2011

Benvolguts pares:

Tenim el plaer d’enviar-vos aquesta circular, per presentar la nova junta directiva de l’AMIPA. Us recordem que de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes en formen part tots els pares i mares de l'escola, però que cada dos anys es voten els carrecs de la junta directiva en Assamblea Extraordinària (proppassat 16 de novembre). Els nous carrecs són:

President: Barbara Fasting
Vice-president: Margalida Server
Tresorer: Martin Rodríguez
Secretària: Aina Ramis
Representant en el Consell Escolar: Toni Sunyer
Vocals: Alejandra Araya, Marga Amengual, Tomeu Bonet, Joan Clar, Bel Rotger.

L'AMIPA intenta ajudar i dinamitzar el funcionament de l'escola, servir de comunicació entre els pares i els mestres ; i ajudar econòmicament allà on el pressupost de l'escola no pot arribar: autocars sortides, despeses festes....

Un dels objectius que mos agradaria assolir és el d'arribar realment a tots els pares. És per això, que ens agradaria tenir un delegat-representant de cada curs. Dels grups que encara no tenim un pare o mare són: 3 anys (1er infantil) i 5 è. Qualsevol pare que s'ofereixi per fer de porta-veu de la classe del seu fill-filla d'aquests dos cursos, que es posi en contacte amb qualsevol persona de l'AMIPA.

També, intentarem actualitzar i dinamitzar el blog. Anirem penjant totes les decisions que es vagin prenent, de forma que en pogueu està informats. També hi penjarem les circulars amb la possibilitat d'obternir-ne les traduccions automàtiques.

Per continuar amb el tema de la comunicació ens agradaria tenir els correus electrònics de tothom. Preguem que tots els que tingueu una adreça de correu electrònic que utilitzeu normalment ens envieu un correu a:
amipablaibonet@gmail.com escrivint el nom i el curs del(s) vostre(s) fill(s)

Quant a temes concrets vos hem de comunicar:

a. es farà la xocolatada pels nins per celebrar el final de trimestre abans de nadal.

b. s'han de començar a organitzar les carrosses de Sant Antoni. Tots els pares que els seus fills vulguin pujar a les carrosses de Sant Anoni queden convocats el dimarts 21 de desembre a les 20.00 h. a l'escola.

c. les famílies que encara no s'han associat a l'AMIPA, es poden dirigir a n'en Martin Rodríguez o contactar amb nosaltres a amipablaibonet@gmail.com

d. tots els nins que vulguin la fotografia que s'han fet amb les copes del FCB, han de dur els 2 € entre dijous i divendres. Així es podran entregar les fotografies abans de les festes de nadal.
Fins aviat,
Junta directiva Amipa

http://amipa-blaibonet.blogspot.com/
Ets el visitant núm.:
Free Counter