e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dilluns, 28 de novembre del 2011

ONDACERO PREMIA A FAPA MALLORCA AMB EL PREMI ONDA CERO MALLORCA 2011 DE EDUCACIÓ

Des de FAPA MALLORCA volem agrair el Premi concedit per Onda Cero Mallorca en reconeixement de la tasca que desenvolupen les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes als centres educatius de Mallorca. Ens sentim orgullosos d'aquest premi que ha estat concedit també en altres categories a entitats de la rellevància de Caritas, l'IMEDEA, na Conxa Buika o La Sonrisa Mèdica entre d'altres.

Però els vertaders destinataris d'aquest premi són les famílies implicades en l'educació dels seus fills i filles i que participen de les APIMAS i en les APIMAS que desenvolupen una tasca tan important per facilitar la participació de les famílies en la vida educativa dels seus fills i filles,la formació de les famílies i el bon funcionament dels centres educatius. A més de dur a terme activitats extraescolars i la gestió de molts de serveis complementarisdels centres educatius.

La Gala d’entrega dels I Premis Onda Cero de Mallorca es celebrarà el dillunsdia 12 de desembre a les 19,30 h al Teatre Principal de Palma, en un actepúblic que organitza l’emissora amb l’objectiu de que els premiats rebin un homenatge de la societat mallorquina.

Si algú devosaltres està interessat en assistir-hi, envieu-nos un Correu-e amb el nom i llinatges de les persones que volen assistir i vos reservarem una entrada (gratuïta)

Anirem reservant per estricte orde de recepció. Teniu fins al dia 4 de desembre per ferreserves.

Gràcies.

Marina Corelli - secretària tècnica
FAPA MALLORCA - 971432131- Gremi Tintorers 2, 07009 Palma
www.fapamallorca.org (@FAPAMallorca)
http://ca-es.facebook.com/people/Fapa-Mallorca/100015929016

dissabte, 5 de novembre del 2011

Aqui teniu l'estat de comtes, sols recordar que comença quan es va fer el canvi de la junta directiva.

dimecres, 2 de novembre del 2011

Reunio principi de curs 2011-2012

Reunió 26 octubre 2011

Assistents:
Junta Directiva AMIPA:
Barbara Fasting
Martin Rodríguez
Toni Sunyer
Margalida Server
Margalida Amengual
Bel Rotger
Joan Clar
Anna Ramis

30 pares i mares d'alumnes

Ordre del dia:

a. Barbara Fasting, dóna la benvinguda per l'assistència i explica que totes les activitats extra-escolars s'han tirat endavant malgrat que poques arriben a tenir l'assistència necessària per poder-se auto-gestionar.  De moment l'AMIPA les subvenciona però s'ha d'intentar que hi hagi un poc més de nins

.b. Resum 2010-2011: Aina Ramis ha fet un resum de les activitats portades a terme en el darrer any:
-jocs nous pati infantil
-fotografies dels nins amb les copes del barça
-sortides d'autocar
-decoració i xocolatada de Nadal
-fogueró Sant Antoni i carrosses
-final de curs
-compra de la col•lecció de llibres de lectura de n'Stilton per l'escola.
-Joan Clar: ha fet una breu explicació de l'hort que ha estat pagat per l'escola, però que l’AMIPA s'ha encarregat de la feina de dur-ho a terme amb l'ajuda d’en Rafa de na Ramella.

.c. Estat de comptes 2010-2011. En Martin ha fet un breu resum de tots els números i ha informat que es penjaran en el blog.

d. . Activitats Amipa 2011-2012 :

.Extraescolars.  Na Barbara ha començat amb aquest tema al començar sa reunió.
. En Toni Sunyer i Margalida Server, han explicat que aquest any es seguirà oferint sa Xocolatada per els nins abans de les festes de Nadal, així com el fogueró de Sant Antoni, però que per dur a terme un altre anys les carrosses, trobaven que haurien de sortir 2 o 3 responsables per pensar anticipadament com podrien ser les carrosses i tenir el material i el disseny preparat anticipadament.  S'han ofert mares de nins de 1er d’infantil.

.També han informat de la idea de fer una activitat cada trimestre:
-1er trimestre. Fer com un mercadillo, festa on es pot organitzar una hora del conte, una demostració de circs i que els alumnes de 6è que vulguin fer dobler per el viatge d'estudis. Segons la implicació que tinguin els alumnes de 6è. S'ha decidit que es montarà una reunió just amb els pares de 6è, el mestre i algun representant de s'amipa.
Respecte aquesta idea, pares de nins d'infantils, han donat la idea que es podria organitzar un concurs de “nintendo” i un petit torneig de futbol.
-2on trimestre, hi ha la idea d'organitzar una sortida de cap de setmana a Lluc.
-3er trimestre fer una sortida a l'illa de Cabrera.

e. Reciclatge de llibres. Na Bel Rotger ha fet una petita presentació del tema de tirar endavant alguna forma per dur a terme el reciclatge de llibres. Els mestres de s'escola no hi volen participar activament, però estan disposats ajudar amb el que sigui convenient. Hi ha hagut diversos pares que han explicat el seu punt de vista per veure com es podria organitzar el tema. S'ha quedat que un d’aquets pares se’n preocuparia més o menys i es faria una posterior reunió i que es penjaria tota la informació en el blog.

. f. Viatge estudis 6 è. Na Marga Espiadimonis ha explicat que el viatge el trien els mestres amb els alumnes i que la resta dels pares no hi tenen res a dir, però que volem intentar poder donar el suport suficient amb antelació per tal que es puguin dur a terme tasques de recollir doblers. S'ha quedat que es convocarà una reunió amb els pares de 6è, el mestre i algun representant de l'AMIPA.

. g. Precs i preguntes. En els precs i preguntes hi ha hagut més observacions sobre el tema del reciclatge de llibres i del viatge de fi de curs.

Tots el membres de la Junta directiva han dut alguna cosa per picar i en acabar la reunió s'ha procedit a fer un pica-pica.

S'ha tancat la reunió ales 22.00 h.
Ets el visitant núm.:
Free Counter