e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dilluns, 23 de setembre del 2013

DARRERES INFORMACIONS

Tal i com es va aprovar a la darrera assemblea, la junta de l'AMIPA ha organitzat la sortida de diumenge 29 de setembre de la següent manera:

1.- Podreu adquirir passatges:
  •  El dimecres 25 de setembre, abans de l'assemblea, a partir de les 19:30 i també durant l'assemblea.
  •  Dijous dematí de 10-12h a l'escola també hi haurà un punt de venda.
  •  Com que AMIPA de l'institut ve amb nosaltres, també podreu comprar passatge el dijous a vespre a l'institut a les 20 h a la seva assemblea.
2.-El preu inicial són 5 euros per persona, però depenent del nombre de persones que venguin haurem de posar algun euro més a l'hora de la sortida, si es necessari. Això ho feim per assegurar de repartir les despeses de la sortida només entre tots els qui hi participam.

4.- Diumenge el punt de sortida dels busos serà l'escola Blai Bonet i l'hora les 16:30h, si hi hagués canvis vos informariem.

Una altra tema, com que molta gent ens havia demanat camisetes de la plataforma CRIDA, hem organitzat punts de venda que seràn els següents:
  • Dimecres 25, el dematí al mercat davant C'an Mañes
  • Dimecres 25 al vespre a l'assemblea de l'AMIPA  Blai Bonet.
  • Dijous horabaixa al pati de davant l'escola de 17 a 19h.
  • Dijous a vespre a l'assemblea de AMIPA de l'institut de Santanyí a les 20 h.

Junta directiva de l'AMIPA

dijous, 19 de setembre del 2013

ACTA DE L'ASSEMBLEA DE DIMECRES DIA 18 DE SETEMBRE DE 2013

Acta de l'assemblea extraordinària de l'AMIPA Blai Bonet, el dia 18 de setembre de 2013 a les 20:16h del dia abans esmentat:

Ordre del dia

  • El professorat del centre ens ajuda a recordar els motius de vaga i a resoldre tots els dubtes dels pares/mares. S'explica el fet de que tenir menys professors, dificultats de substituir-los quan estan malalts, l'augment de ràtio (alumnes/classe), la disminució de beques i programes diversos, i l'aplicació del TIL tal i com ho volen imposar (matèries en anglès amb professors que encara no estan preparats, amb alumnes que per ara no entenen els continguts i amb pares que ja no podran ajudar el seus fills) es traduiria amb més fracàs escolar, més desigualtat i una minva de la qualitat de l’ensenyament públic. I seria un perjudici pels nostres fills.
  • Recordam els acords apresos a l'assemblea de dia 16 de setembre.
  • S'acorda per votació a ma alçada amb 69 vots a favor, 0 en contra i 1 abstenció. La organització per part de l'AMIPA d'un transport per anar a la manifestació de diumenge dia 29 de setembre, a les 18 hores a Palma. Es penjaran al bloc de l'AMIPA, al facebook i a les barreres d’entrada de l’escola detalls sobre com es pot apuntar la gent, quin serà el punt de trobada i hora de partida. També s'acorda que cada persona que vulgui venir pagaria el seu passatge, i estaria oberta a qualsevol persona que vulgui venir, que sigui o no membre de l’AMIPA.
  • Es presenta un document on es manifesta el suport a la vaga i en contra de l'aplicació del TIL per enviar a la conselleria, els que vulguin i a títol individual .Per això posarem aquest document al bloc i al facebook, per tal que, qualsevol pare/mare ho pugui imprimir, signar i entregar al registre de l'ajuntament o de la conselleria a Palma.
  • S'acorda amb 70 vots a favor , 0 en contra i 1 abstenció, unificar les actuacions de les AMIPAs i escoles del municipi per demanar un ple extraordinari o urgent a l'ajuntament de Santanyí, amb dos punts d'ordre del dia:
    1.-Exposar els motius del pares/mares del suport a la vaga i a la implantació del TIL tal i com està proposat per la conselleria d'Educació, per aconseguir també el suport de l'ajuntament.
    2.- Demanar que les dietes dels regidors, que han de cobrar per assistir en aquest ple, es donin a les AMIPAs del municipi, els resultats de la votació d'aquest punt són: a favor 70 vots, en contra 0 i abstencions 0.
  • Demanar que el consell escolar de l'escola es reuneixi per sabre com esta el nostre TIL, no es va arribar a cap acord.
  • També es va informar a l'assemblea que de la paradeta informativa de dimecres al mercat, conjunta amb el professorat de l''IES Santanyí, s'havia pogut parlar amb l'ajuntament i es va aconseguir una cita per reunir-nos amb el Batle, divendres 20 de setembre a les 10h, tenim audiència amb el batle, per demanar-li faci de mediador entre la comunitat educativa del terme de Santanyí i la Conselleria d'Educació. Assistirien a la reunió un representant dels pares de cada centre dels terme, així com un docent de cada centre.

Propostes noves d'aquesta assemblea.

  1. S'acorda seguir sense dur els nins a escola durant la setmana que vé, o almenys fins dimecres 25 que hi haurà nova assemblea, qui pugui. Els resultats de la votació són: 60 vots a favor, 0 en contra i 1 abstenció.
  2. La votació sobre la proposta de dur els nins a l'escola alguns dies i vaga de professors alternats no es va dur a terme per ser quasi-unànime el vot a favor de l'anterior proposta.
  3. Es va acordar també per majoria demanar com a AMIPA que els diners que es lleven al professorat en vaga es doni a les escoles .

Acordam també convocar nova assemblea per dia 25 de setembre a les 20:15 amb el següent ordre del dia:

  • Informar de la reunió amb el batle del dia 20 de setembre.
  • Informar de com van les gestions sobre la sol·licitud del ple extraordinari de l'ajuntament.
  • Acabar de tancar el tema de l'organització del transport per anar a la manifestació de dia 29 de setembre.
  • Informar del seguiment de la vaga.
  • Precs i preguntes.

A les 23:00 h s'acaba la sessió.

Signat: Margalida Caldentey                                          Signat:Juan Perelló
Secretaria de l'AMIPA                                                    President de l'AMIPA

dimarts, 17 de setembre del 2013

INFORMACIÓ SOBRE L'ASSEMBLEA D'AHIR

Santanyí 16 de setembre de 2013

Informam de les propostes sortides a l'assemblea que s'ha duit a terme aquesta nit, per donar suport a la vaga de docents. De les quals algunes han estat aprovades i altres s'estan estudiat i es debatran a una nova assemblea dia 18 de setembre a les 20:15 hores.
Propostes aprovades:
  • Ingressar 500 euros del compte de l'AMIPA a la caixa de resistència de l'assemblea de docents. L’ingrés ja s’ha executat.
  • Cridar els pares a no dur els nins a escola de tota la setmana. Buidam l'escola. S’ha de notar que encara que cada professor sigui totalment lliure de fer classe o no, els professors del nostre centre han decidit ahir en assemblea que no s’avançaria dins el programari de cada nivell si no es presentava un mínim de 50% de l’alumnat. L’assemblea de l’AMIPA ha acordat demanar que aquest mínim sigui del 70% i confia que els professors acceptaran aquesta sol·licitud.
  • Informar dimarts dematí els pares que no han pogut assistir a l’assemblea del s’hi ha debatut i decidit.
  • Participar en la paradeta informativa que els professors del centre i de l'IES Santanyí faran dimecres al mercat. Punt de trobada escola Blai Bonet a les 9 hores.
Propostes que s’estudiaran dimarts i dimecres i es sotmetran a debat a la nova assemblea:
  • Organització d’un transport per poder anar a la manifestació general a Palma els dies 28 o 29 de setembre.
  • Elaborar un document on quedi reflectit el suport de l'AMIPA a la vaga i el rebuig a les imposicions del TIL.
  • Arribar a un acord amb l’AMIPA de l’institut i de les altres escoles del terme per convocar un ple extraordinari de l'ajuntament per donar a conèixer el parer dels pares i mares.
  • Arribar a un acord amb l’AMIPA de l’institut i de les altres escoles del terme per convocar un consell escolar que es pugui pronunciar sobre el decret-llei del 6 de setembre.

Vos esperam a tots a l'assemblea. Junts podem fer coses!!!!

dijous, 12 de setembre del 2013

INFORMACIÓ SOBRE LA VAGA DE DOCENTS PER AQUEST INICI DE CURS


Santanyí dia 12 de setembre de 2013.

Vos volem informar sobre la vaga de docents, perquè els pares/mares creim que han de estar ben informats, aquesta informació ve donada per l'assemblea de docents.
Els docents fan vaga per aquests temes:
  • Per defensar l'educació pública.
  • Per la reducció del pressupost per a educació per part del Govern Balear, suposant menys possibilitats per agrupaments flexibles i suports
  • Per posar de manifest que el TIL (decret tractament llengües) no s'ha fet amb criteri tècnic ni per consens ni s'ha planificat.
  • Per la reducció de beques de transport i de menjador.
  • Per la reducció del personal d'Atenció a la Diversitat.
  • Per mostrar el retrocés que hi ha hagut amb els drets laborals i la dignitat dels docents.
La junta directiva de l'AMIPA pensa que els pares/mares hem de donar suport a la vaga de docents, per les raons anteriors , per opinar al respecte i fer les vostres aportacions vos convocam a una assemblea dia 16 de setembre a les 20:15h
Els pares/mares que no pogueu assistir, però que voldrieu participar en les actuacions posau-vos en contacte amb nosaltres al email amipablaibonet@gmail.com

SERVEI D'ESCOLA MATINERA I CAPVESPRE. SERVEI DE MENJADOR

Estimades famílies,
Estem a punt de començar un nou curs escolar i amb aquest un nou projecte, com és el del servei “d’Escola matinera i de capvespre”. Des de l’A.M.I.P.A. hem volgut impulsar aquest projecte per ajudar a conciliar la vida escolar i la laboral de les famílies del nostre centre, necessitat que s’esdevé des de fa diversos anys.
El servei d’Escola Matinera i de capvespre consistirà en:
  • Servei d’atenció de les 07:00 a les 8.45 hr. i de les 13.30 a les 17.00 hr.
  • Recordau que també disposau del servei de menjador i de les activitats extraescolars com a complement del servei.
Les normes generals del servei que vos agrairíem que tinguéssiu en compte són:
  • Si observeu que el vostre fill podria estar malalt, no el dugueu. És pel bé del vostre fill/a i dels altres.
  • Informar de qualsevol esdeveniment que considereu important (estat de l’infant, necessitats...) a la monitora del servei.
  • Ser el més respectuosos possible especialment amb l’hora de recollida dels vostres fills. Penseu que tots i tot necessita una organització.
  • Al matí quan es dugui l’infant al centre, s’haurà d’informar a la monitora de les hores que l’alumne utilitzarà el servei i pagar. Per als alumnes que només facin servir el servei de cap vespre, s’haurà d’informar a la monitora al matí també, per a una bona organització del servei.
  • La primera vegada que faceu ús del servei recollirem les vostres dades i telèfons per si de cas fos necessari possar-se en contacte amb vosaltres de forma urgent.
PREUS PER ALUMNE/A PER L' ESCOLA MATINERA I CAPVESPRE.
Eventual:Soci AMIPA:
2€ per tram.
Eventual:No soci AMIPA:
3€ per tram
Bono de 10 (demati O tarda):
18,00 €
Mensual (sols per socis de l'AMIPA)bv
AMIPA amb un sol infant.
  • 1 TRAM: 30€/tram i mes.
  • 2 TRAMS: 50 €/Tram y mes
AMIPA amb més d'un infant
  • 1 TRAM: 25€/tram i mes
  • 2 TRAMS: 40 €/Tram i mes


PREUS DEL SERVEI DE MENJADOR:
Eventual. 6,5€/ud
Bono de 10 dies, 6€ud (60€ bono)
Periòdic 5,5€/ud.
PAGAMENT:
El cobrament de tot (Servei de menjador i del escola matinera i capvespre) ho farà la monitora, DINS L'HORARI DEL SERVEI.


TAN EL SERVEI D'ESCOLA MATINERA I CAPVESPRE COM EL SERVEI DE MENJADOR S'INICIARÀ EL DIA 16 DE SETEMBRE

I per acabar, ja sabeu que per començar un nou projecte es necessiten diversos recursos, i per això ens agradaria si poguéssiu fer algunes aportacions de recursos per al servei, sempre amb recursos i materials que tinguéssiu per casa i que ja no es fan servir (joguines, llibres...).

Salutacions,
JUNTA DIRECTIVA DE L'AMIPA Blai Bonet

dimecres, 4 de setembre del 2013

DARRER DIA!!!!!

ATENCIÓ!!!!
EL DARRER DIA PER RECOLLIR LLIBRES RESERVATS SERÀ DIA 10 DE SETEMBRE DE 18H A 20H.
JUNTA DIRECTIVA AMIPA
Ets el visitant núm.:
Free Counter