e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dimarts, 1 de juliol del 2014

INFORMACIÓ IMPORTANT

AQUÍ TENIU EL FULL INFORMATIU DE FINAL DE CURS, QUE L'ESCOLA HA PENJAT A LA SEVA WEB.

En ell ens expliquen com queden les àrees en les diferents llengües segons el PTIL del centre, així com també alguns canvis d'horari de les àrees degut a la implantació de la LOMQUE, entre d'altres informacions...
 Aquí ho teniu:


INFORMACIÓ FINAL DE CURS
Tots els alumnes que havien optat per matricular-se en la nostra escola han estat admesos, desprès de les gestions positives per formar 2 grups de 3 anys.

Quant els horaris pel curs vinent es preveu un canvi de franges horàries per ajustar-nos al nou currículum de la LOMCE. D'aquesta manera es farà una primera sessió d'1 hora (de 8:30 a 9:30), seguida de dues sessions de 45 minuts ( de 9:30 a 10:15 i de 10:15 a 11h).
El pati serà de 11:00 a 11:30. Després, 2 sessions d'1 hora cada una (de 11:30 a 12:30 i de 12:30 a 13:30).

Respecte a la selecció de llibres de text pel curs 2014/15 s'ha hagut de tenir en compte la llengua vehicular a emprar en cadascuna de les àrees d'aprenentatge, segons el Projecte de Tractament integrat de les Llengües (PTIL) (el qual ja s'ha d'aplicar a 3 i 4 anys d'Infantil i a tots els cursos de
Primària ):
  • Matemàtiques en castellà.
  • Medi (2n, 4t i 6è) o Ciències Naturals i Ciències Socials (1r, 3r i 5è) en català.
  • Religió en català.
  • Plàstica i Música en anglès.
  • Educació Física: s'impartirà 1 hora en castellà i 1 hora en català.
Som conscients de les despeses que han d'afrontar les famílies per poder comprar tots els llibres de texts; però la necessitat d'adaptar-nos a la nova llei educativa i al PTIL ens han obligat a aquest canvi generalitzat.

Com ja es tradicional, vos hem ofert la revista anual de la nostra escola dedicada a les “Jornades Culturals” sobre la Pau i la figura de Llorenç Vidal. El col·legi ha participat per segon any en el Projecte de la Conselleria de “Sistema de Gestió de Qualitat”, i continuarem el curs vinent amb accions de millora contínua. Altres projectes han estat:”Apunta't a l'esport”, les Jornades Esportives del Municipi de Santanyí, “l'Hort Escolar”, “la caseta meteorològica”, “Teatre Negre”, les
celebracions com a Nadal, Pau, Sant Antoni, Sa Rua, el sopar final de curs i les sortides escolares.
Hem estat solidaris amb UNICEF “Gotes pel Níger” i amb Càritas.

El curs 2014/15 començarà pels alumnes el dia 12 de setembre amb horari ordinari de primer dia de 10:00 a 13:30( les dues primeres hores es dedicaran la recepció i acolliment d'alumnes, si cal, i reunió de pares en alguns cicles). La resta de dies ja es farà l'horari ordinari de 8:30 a 13:30. Els alumnes de 3 anys tindran un període d'adaptació, el qual es detallarà a principi de setembre.

Continuarem oferint, amb l'ajuda de l'Ajuntament i l'AMIPA, el servei d'escola matinera i de capvespre i el servei de menjador i activitats extraescolars. Animam a totes les famílies a participar en el funcionament del centre a través de l'Associació de Mares i Pares (AMIPA). Vos encoratjam a apuntar-vos i a col·laborar. La vostra tasca és essencial per enriquir l'escola.

Vos desitjam un bon estiu !!! La Direcció del Centre
Ets el visitant núm.:
Free Counter