e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dijous, 26 de novembre del 2015

ES SUSPEN EL FOGUERÓ

Vos informam que s'ha suspès el fogueró de Santa Catalina de divendres 27 de novembre.

Disculpau les molèsties i gràcies.


divendres, 20 de novembre del 2015

TORRADA PER SANTA CATALINA




Com cada any, els alumnes de sisè han de partir de viatge d'estudis. enguany per tal d'ajudar-los un poquet i ja que ve el fred i fa ganes de torrar,  hem decidit organitzar un fogueró per Santa Catalina. 

Divendres dia 27 de novembre a partir de  les 20 hores, al pati del pavelló de l'escola.

Hi haurà foc i música popular per ambientar la vetllada. 

Cadascú ha de dur pa taleca, el dolç i les begudes se vendran allà.

Tots els beneficis seran pels alumnes.

Vos hi esperam!! 



dimecres, 11 de novembre del 2015

MEMORIA CURS 2014/15

Aquests són els punts que vàrem tractar a l'assamblea de socis que vam fer fa dues setmanes. 

Apart d'això varem comentar altres temes, com ara que tenim un horari d'atenció per atendre les vostres propostes, queixes, alabances, .... que és el dilluns de 8:30 a 9 h. 
També tenim una bústia devora la sala de professors.

Volem recordar que hi ha el servei d'escoleta matinera de les 7 fins les 8:30 h i vos animam a utilitzar-lo; hem fet molta feina per aconseguir-ho i és totalment gratuït. 

També ja està en funcionament el menjador escolar i l'escoleta d'horabaixa fins les 5 h i són 2 €.

Gràcies per la vostra assistència. 

AMIPA C.E.I.P. Blai Bonet Santanyí. 2015-2016
Benvolguda comunitat educativa,

Dins el primer trimestre ens vàrem estrenar amb la preparació de la tradicional xocolatada de Nadal convidant a tots els alumnes, professors i pares assistents a l'actuació nadalenca organitzada pel claustre. I per continuar festejant el Nadal, es va organitzar una exhibició de Batuka.
Amb motiu de les festes de Nadal es va oferir un calendari amb les fotografies dels diversos grups.
Guany calendari: 255 € Cost xocolata: 386,41
Al segon trimestre vàrem preparar les carrosses de St. Antoni rebent una participació espectacular. Aquesta festivitat va continuar amb l'organització d'una torrada per l'alumnat i professorat de l'escola.
Cost 383€
Avui en dia, els nostres fills reben molts estimuls, en gran part de les noves tecnologies, així que vàrem trobar convenient organitzar una xerrada sobre el tema: Nadius Digitals.
Continuant pensant en el benestar dels nostres fills, vàrem proposar l'extraescolar Aloha amb un èxit rotunt.
Al tercer trimestre trobàrem necessari impulsar la lectura als nostres fills i amb l'excusa de St. Jordi vàrem posar una paredeta per comprar llibres i roses. Igualment, vos agraïm la vostra participació.
Guany: 330 €
Així i tot, vàrem participar a la III trobada d'associacions organitzada per l'ajuntament amb l'actuació de diversos balls de Batuka en representació de les activitats extraescolars que ofereix l'Amipa de l'escola Blai Bonet.
Com a fet més innovador, hem organitzat una desfilada de models en benefici del viatge d'estudis dels alumnes de 6è. S'ha de dir que sense la col·laboració de les mares dels alumnes implicats aquesta festa no s'hauria pogut fer. Així i tot, han col·laborat diverses tendes de roba del poble, els mestres i l'ajuntament de Santanyí.
Guany a benefici dels alumnes:

Les festivitats del curs 2014-2015 han finalitzat amb el tradicional pamboli, l'acomiat dels alumnes de 6è i les diverses activitats com la rifa i actuacions de Batuka.
Guany sopar: 803 €
Així i tot, hem seguit gestionant l'escoleta matinera, el menjador i l'escoleta d'horabaixa, com també hem posat en marxa la inscripció d'AMIPA com a associació a través dels Estatuts, i vàrem estudiar la possibilitat de gestionar una escola d'estiu.

L'ajuntament mos va donar al desembre una subvenció de 1,056€

Ets el visitant núm.:
Free Counter