e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dimarts, 17 de setembre del 2013

INFORMACIÓ SOBRE L'ASSEMBLEA D'AHIR

Santanyí 16 de setembre de 2013

Informam de les propostes sortides a l'assemblea que s'ha duit a terme aquesta nit, per donar suport a la vaga de docents. De les quals algunes han estat aprovades i altres s'estan estudiat i es debatran a una nova assemblea dia 18 de setembre a les 20:15 hores.
Propostes aprovades:
  • Ingressar 500 euros del compte de l'AMIPA a la caixa de resistència de l'assemblea de docents. L’ingrés ja s’ha executat.
  • Cridar els pares a no dur els nins a escola de tota la setmana. Buidam l'escola. S’ha de notar que encara que cada professor sigui totalment lliure de fer classe o no, els professors del nostre centre han decidit ahir en assemblea que no s’avançaria dins el programari de cada nivell si no es presentava un mínim de 50% de l’alumnat. L’assemblea de l’AMIPA ha acordat demanar que aquest mínim sigui del 70% i confia que els professors acceptaran aquesta sol·licitud.
  • Informar dimarts dematí els pares que no han pogut assistir a l’assemblea del s’hi ha debatut i decidit.
  • Participar en la paradeta informativa que els professors del centre i de l'IES Santanyí faran dimecres al mercat. Punt de trobada escola Blai Bonet a les 9 hores.
Propostes que s’estudiaran dimarts i dimecres i es sotmetran a debat a la nova assemblea:
  • Organització d’un transport per poder anar a la manifestació general a Palma els dies 28 o 29 de setembre.
  • Elaborar un document on quedi reflectit el suport de l'AMIPA a la vaga i el rebuig a les imposicions del TIL.
  • Arribar a un acord amb l’AMIPA de l’institut i de les altres escoles del terme per convocar un ple extraordinari de l'ajuntament per donar a conèixer el parer dels pares i mares.
  • Arribar a un acord amb l’AMIPA de l’institut i de les altres escoles del terme per convocar un consell escolar que es pugui pronunciar sobre el decret-llei del 6 de setembre.

Vos esperam a tots a l'assemblea. Junts podem fer coses!!!!
Ets el visitant núm.:
Free Counter