e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dimecres, 6 de novembre del 2013

VAGA DE DOCENTS DE DIA 8 DE NOVEMBRE

En breu rebreu la següent circular


Santanyí, 6 de novembre de 2013.

Benvolguts mares/pares, vos volem informar de dues coses:



Per una part, de la postura de FAPA Mallorca, a la qual la junta directiva de l'AMIPA s'adhereix, ( com sempre però, cada pare pot prendre la seva decissió),ja que hi estam afiliats, respecte a la vaga de docents, convocada per dia 8 de novembre. Aquí teniu una ressenya d'aquesta postura.


Des de FAPA Mallorca,volem comunicar-vos la nostra postura en relació al conflicte educatiu, respectam el dret a la vaga dels docents, i veim que la mobilització de dia 8 de l'assemblea de docents és reacció directa a la nul·la sensibilitat de la Conselleria pel que fa a les conseqüències de la vaga sobre els nostres fills i sobre els docents. Tot plegat queda clar que aquest conflicte s'ha convertit en una "croada ideològica del Govern" en la que pateixen les conseqüències els de sempre.

Ara bé, des de FAPA Mallorca i des de les APIMA estam treballant per altres vies de pressió que suposin reduir al màxim les conseqüències per als nostres fills i filles, alhora que ajudin a arribar al màxim el consens social en contra d'aquesta postura insensata del Govern.



Per altra banda, la informació que quedava pendent, ja que es va haver d'anul·lar la darrera assemblea, sobre els dos darreres consells escolars:

Consell escolar de dia 16 d'octubre on s'explicava el seguiment del TIL del nostre centre i on a petició dels representants del pares al consell escolar, ens informaren de que el nostre projecte de TIL està totalment aprovat per la conselleria. I que es faria una avaluació i seguiment.

Consell escolar de dia 30 d'octubre on NO es va aprovar la Programació General Anual (PGA) pel curs 2013-2014, i on està inclòs el nostre projecte de Tractament integrat de llengües (TIL). Dir-vos que el Claustre tampoc ha aprovat la PGA. En aquest mateix es digué que respecte al tema dels desperfectes de la tormenta i canvis d'aula, es demana als pares que estiguin pendents de la web de l'escola, a l'apartat de novetats i al blog de les aules on s'informarà sobre el tema.



Junta directiva AMIPA
Ets el visitant núm.:
Free Counter