e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dijous, 20 de febrer del 2014

LA SITUACIÓ ACTUAL DEL SERVEI D'ESCOLA MATINERA I DE CAP VESPRE.


13 de febrer de 2014
 A l'assemblea de dia 11 de febrer es va explicar el següent aquí teniu l'Acta.



Aquest servei està pensat per aconseguir que els pares/mares que tenen un horari de feina més ample que el de l'escola, puguin dur els seus fills i deixar-los amb tota tranquilitat a càrrec de la monitora.
Com sabeu els hi podeu deixar:
-El matí ( 2 euros) a partir de les 7 h fins les 8:25h, que seria quan acompanyarien els vostres fills cap a les aules.
-L'horabaixa (2 euros), que complementa el servei de menjador, des de les 15:30 fins les 17:00, allà tenen un espai on fer els deures i també jugar una estona, fins que els vengeu a cercar.

Tots aquests serveis bàsics, que explicam, segueixen endavant tot i suposar un gran esforç econòmic.

Des del mes de setembre fins a mitjans del mes de febrer tot el pes del cost del servei l'hem duit els pares/mares de l'escola, per mitjà del pressupost de l'AMIPA.

La junta directiva, conscient del cost que suposa, però també de la importancia que té per l'escola el poder gaudir d'un menjador a preus raonables i d'un servei que complementi l'horari escolar, ja havia anat a sol.licitar a l'Ajuntament una ajuda econòmica, sense gaire èxit.

Aquest mes passat retornarem a l'Ajuntament per explicar-los que si no rebiem ajuda ens veuríem obligats a aturar part del servei. Aquesta vegada, han estat sensibles a les nostres dificultats. Així l'Ajuntament s'ha compromés a assumir el cost del servei del matí, i nosaltres seguiríem pagant la nostra monitora durant el servei de menjador i de capvespre.

Així mateix varem demanar a l'Ajuntament, que abans de final de curs, ens reuníssim per tal de que ajudi als pares/mares de l'escola pública, a mantenir els serveis com enguany. Podent tenir un preu de menjador asequible per les famílies (això suposa que algú s'ha de fer càrrec de pagar el monitor del menjador, ara ho feim nosaltres) i a tenir també un servei per poder conciliar la vida laboral amb la familiar. L'Ajuntament es va comprometre a reunir-nos una altra vegada per tractar aquests temes.

Es va decidir enviar una circular informativa a tots el pares/mares de l'escola.


Signat: Margalida Caldentey                                              Signat:Juan Perelló
Secretaria.                                                                             President.
Ets el visitant núm.:
Free Counter