e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dimecres, 4 de gener del 2012

Carrosses Sant Antoni 2012

Benvolguts pares,

La present és per comunicar-vos que per una equivocació el darrer dia de curs us vàren donar una circular sobre les carrosses equivocada. El primer dia d'escola vos faran arribar la circular correcta .
De totes formes hem trobat que no estaria de més, enviar-vos un correu electrònic amb la mateixa informació. Tenim molt pocs dies un cop l'escola començi per fer les carrosses.

Els temes de les carrosses aquest any seran els següents:

Pagesos --------------------------------------------------------------------
Dimonis -------------------------------------------------------------------
Animals domèstics ------------------------------------------------------

Les carrosses es faran al mateix lloc de sempre el dimecres 11, dijous 12 i dimecres 13 de gener de 16.00h. a 19.00 h. Com l'any passat cada alumne que vulgui participar ha de pagar 2 € per comprar el material per fer-les.

Vos agrairïem que entreguéssiu la circular que tendrà el vostre fill/filla al començar l'escola el dimecres 11 de gener al mestre/a, posant els noms i el curs dels nins o familiars que volen pujar a les carrosses, junt amb els 2 euros .

Les persones responsables de la comissió de carrosses són:
Mara (mare nin de 4 anys.) i Francisca (mare nin de 4 anys)

AMIPA Blai Bonet

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguien podria explicar que beneficios aporta ser socio de la AMIPA, hay que pagar una cuota de socio, con los libros no hay descuento, los autocares se tienen que pagar, para las carrozas hay que aportar dos euros.....

Unknown ha dit...

Gràcies per el vostre comentari dins el blog i per el vostre interés en l’AMIPA. Com ja debeu saber l’AMIPA, entre d’altres tasques, ajuda econòmicament allà on l’escola no arriba.
En els darrers anys gran part del pressupost se n’anava amb els desplaçaments dels autocars, sense quedar-ne per invertir en infraestructures i material per l’escola, Pensem que és on és més necessari fer una despesa, ja que serà un benefici equitatiu per tots els alumnes i d’aquesta forma es faciliten els mitjans que des de la conselleria actualment no es poden oferir.
És per aquesta raó que el pressupost de l’AMIPA paga la meitat de tots els autocars de les sortides, deixant una part del pressupost per poder invertir en la compra de llibres de lectura, joguines del parc d’infantil, material d’educació física, etc.... (alartau la confusió: ja que la secretaria de l’escola ens va dir que els cursos que facin 2 sortides per curs [per facilitar la gestió], les famílies en pagaríen una sencera i l’altre sencera l’AMIPA ).

Referent a les carrosses es va pensar que no era ètic pagar les despeses de decorar les carrosses, mentre només uns 40 o 50 alumnes en volen formar part de tota s’escola.
Però l’amipa gratuïtament posa tota la feina de cercar portassa, cercar tractors, manar-los, etc.. és ha dir tot el què és logísctica. Quant al material considerem que quasi totes les famílies poden pagar els 2 euros del material de les carrosses.

També volem recordar que hi ha una sèrie d’activitats que potser no es veuen, però que es van subvencionant al llarg del curs com la festa-xocolatada que s’ofereix a tots els alumnes l’últim dia de curs abans de nadal, la festa-torrada de Sant Antoni etc...(podeu veure la comptabilitat al blog).

Aquesta junta de l’AMIPA té aquesta filosofia, però de formes de pensar diferents n’hi tantes com de persones. I aquest any s’haurà de canviar la junta per tant tothom està convidat en participar-hi activament i canviar-la si es troba necessari.

Per qualsevol altre dubte estarem encantats en aclarir-lo sempre hi quan ens hi poguem dirigir personalment . Preguem que no feu comentaris anònims.

Anna Ramis
Secretària
Junta directiva

Anònim ha dit...

Una associació de Mares i Pares és per ajudar i protegir els drets del pares i mares dintre de la comunitat escolar, el problema d'infraestructures i material escolar és només problema de l'administració de l'escola.

Per cert quin pressupost teniu, a dia d'avui encara no s'ha fet públic.

Que heu ingresat en quotes de socis, que heu ingresat amb la venta de llibres????.

Quin material voleu comprar a canvi de no pagar els autocars?

I una reflexió heu pensat perquè hi havia tanc poca participació a les carrosses?

Ets el visitant núm.:
Free Counter