e-mail

amipablaibonet@gmail.com

dilluns, 28 de novembre del 2011

ONDACERO PREMIA A FAPA MALLORCA AMB EL PREMI ONDA CERO MALLORCA 2011 DE EDUCACIÓ

Des de FAPA MALLORCA volem agrair el Premi concedit per Onda Cero Mallorca en reconeixement de la tasca que desenvolupen les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes als centres educatius de Mallorca. Ens sentim orgullosos d'aquest premi que ha estat concedit també en altres categories a entitats de la rellevància de Caritas, l'IMEDEA, na Conxa Buika o La Sonrisa Mèdica entre d'altres.

Però els vertaders destinataris d'aquest premi són les famílies implicades en l'educació dels seus fills i filles i que participen de les APIMAS i en les APIMAS que desenvolupen una tasca tan important per facilitar la participació de les famílies en la vida educativa dels seus fills i filles,la formació de les famílies i el bon funcionament dels centres educatius. A més de dur a terme activitats extraescolars i la gestió de molts de serveis complementarisdels centres educatius.

La Gala d’entrega dels I Premis Onda Cero de Mallorca es celebrarà el dillunsdia 12 de desembre a les 19,30 h al Teatre Principal de Palma, en un actepúblic que organitza l’emissora amb l’objectiu de que els premiats rebin un homenatge de la societat mallorquina.

Si algú devosaltres està interessat en assistir-hi, envieu-nos un Correu-e amb el nom i llinatges de les persones que volen assistir i vos reservarem una entrada (gratuïta)

Anirem reservant per estricte orde de recepció. Teniu fins al dia 4 de desembre per ferreserves.

Gràcies.

Marina Corelli - secretària tècnica
FAPA MALLORCA - 971432131- Gremi Tintorers 2, 07009 Palma
www.fapamallorca.org (@FAPAMallorca)
http://ca-es.facebook.com/people/Fapa-Mallorca/100015929016
Ets el visitant núm.:
Free Counter